Salgsbetingelser

  1. Generelle

1.1. Alle registrerede brugere må besøge en af de partnerbutikker, der kan ses på vores hjemmeside og foretage et køb ifølge de nedenstående regler og fordele.

1.2. Når du skal registrere dig, skal alle informationer være korrekte og sande. Hvis ReBounce eller andre brugere identificerer at information opgivet er usand, har ReBounce ret til at lukke brugerens konto.

1.3. Brugernavn og andre elementer der inkluderer tekst må ikke blive misbrugt og må ikke indeholde elementer, der kan virke stødende.

1.4. Tjek ReBounce database af partnerbutikker jævnligt. ReBounce har ret til at tilføje eller afslutte partnerskaber med butikkerne til enhver tid under brugen af servicen. Alle køb foretaget i butikker, hvor partnerskabet er ophørt vil være kvalificerede syv dage efter denne afslutning.

  1. Hvordan man bruger ReBounce

2.1. Alle tilgængelige butikker på ReBounce hjemmeside er partner og er en del af ReBounce service. Hvis brugeren kan se en butik på hjemmesiden, kan han eller hun foretage et køb i butikker på følgende betingelser.

2.2. Når en bruger foretager et køb, er det vigtigt at modtage kvitteringen efter købet.

2.3. Når en bruger modtager kvitteringen efter et køb, har han/hun syv dage til at uploade denne kvittering på ReBounce hjemmesiden. Overskrides deadlinen, er denne kvittering ikke længere gyldig.

2.4. Brugeren må uploade max fem kvitteringer per dag.

  1. Betingelser for vindere

3.1. Hver 26. person, der uploader sin kvittering er vinderen og er kvalificeret til at modtage det fulde beløb, der fremgår af kvitteringen.

3.2. Brugeren der vinder, vil modtage en SMS angående proceduren vedrørende at modtage disse penge.

3.3. Pengene bliver anmodet af brugeren gennem Mobilepay på det telefonnummer, der fremgår af SMS’en, Bemærk, at det er brugerens eget ansvar at opkræve deres penge. Hvis ikke pengene er blevet opkrævet 14 (fjorten) dage efter brugeren har modtaget SMS’en, vil han/hun ikke længere være berettiget til at opkræve pengene.

3.4. Brugeren er berettiget til at modtage penge for køb på op til 1.000 danske kroner (ettusinde). Hvis købsprisen overstiger det nævnte beløb, vil brugeren modtage de 1.000 danske kroner (ettusinde).

3.5. ReBounce sender pengene til vinderen senest 7 (syv) dage efter anmodning er modtaget.

3.6. Alle vindere bliver offentliggjort ved navn på Facebook og Instagra som markedsføring. I tilfælde af at vinderen skulle være uenig i dette, bedes dette frameldes ved at sende en email til mmo@rebounce.dk.

3.7. Der udbetales det fulde beløb som det fremgår af kvitteringen til vinderen (den seksogtyvende). Dog tages der et lille transaktionsgebyr på 1,5 kr. (halvanden danske kroner) ved alle udbetalinger.

  1. Returnering af køb

4.1. Brugere kan returnere deres køb under de gældende love i Danmark og den Europæiske Union, med følgende undtagelser;

– Hvis brugeren har vundet og har anmodet om hans/hendes penge.

– Hvis købet er ødelagt eller har manglende mærke.

  1. Spørgsmål

5.1. Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål angående ReBounce konceptet på e-mail info@rebounce.dk.

Kundeservice

Tlf: 29 85 02 06
E-mail: info@rebounce.dk