Hvem er vi?

Michelle Mortensen

Passioneret og handlekraftig

CEO/Founder

”Jeg startede ReBounce, fordi jeg brænder for at drive en virksomhed med klare værdier og som kan revolutionere markedet – både nationalt og globalt”

Kontakt: mmo@rebounce.dk

Nikolai Mikkelsen

Dedikeret og perfektionistisk

Partner og marketingkoordinator

“Jeg er en del af ReBounce, da jeg ser et stort potentiale i konceptet, og interesserer mig for den strategiske opbygning af en virksomhed”

Kontakt: nmi@rebounce.dk

Simon S. Nymann

Iderig og løsningsorienteret

CFO og partner

”Jeg er med i ReBounce, da det er en virksomhed med stort udviklingspotentiale, der kan revolutionere det nuværende marked”

Kontakt: ssn@rebounce.dk

Advisory board

Patrick Maron Limmose

Regional manager i Swapfiets / Tidligere entreprenør

Kent Vad Bargisen

Sales manager at Saint – Gobain distribution / Tidligere entreprenør

Martin Schumann

Business development manager at Mjølner Informatics / Tidligere entreprenør

John Overmark Mortensen

Adm. direktør i Industrikontakten

Fra idé til virksomhed

Med stor passion for at opbygge en virksomhed, der kunne gøre en forskel og skabe værdi, startede ReBounce som en lille, ufærdig tanke. Michelle gik rundt med idéen om ReBounce i nogle måneder, inden hun introducerede den for hendes daværende partner, som hurtigt kunne se potentialet.

Sammen startede de eventyret om ReBounce, der viste sig at udvikles langt hurtigere, end nogen havde turde spå, og med både en titel som Regionale mestre i serviceinnovation samt en flot placering til DM, stod ReBounce i slutningen af maj over for en kæmpe anerkendelse og en signatur på, at potentialet her ikke måtte spildes.

ReBounce er et koncept for alle, og er en mulighed for at give den danske befolking følelsen af at vinde, uden at det kræver lottokuponer og store indsatser. Det er en platform, der kan gøre hverdagen lidt sødere, når man engang imellem vågner op til en besked om, at man har vundet sine penge tilbage, og dermed giver lidt luft i økonomien til andet, der kan være med til at øge livskvaliteten.

Vores kerneværdier - Transparenthed, sikkerhed og integritet